Lansarea volumului Întâmplări de peste zi de Vergil Matei

De Virgil Andronescu 01 Octombrie 2018, 08:16 Cultura Brailei

lansare vergil matei

Astăzi, 28 septembrie, de la ora 17, scriitorul Vergil Matei și-a lansat volumul de proză Întâmplări de peste zi, carte ce conține povestiri din perioada în care domnia sa, anii ’80 și ’90, a lucrat în presa brăileană și națională. Sala Fănuș Neagu a Bibliotecii Județene Panait Istrati a fost ca de obicei- la astfel de lansări, plină cu public iubitor de literatură de bună calitate cât și cu scriitori, poeți și jurnaliști dornici de a-și susține confratele. Evenimentul a fost prezentat de criticul literar Viorel Coman și de Mihai Vintilă, publicist, poet și director al revistei Litera13.

Spectacolul literar a fost presărat cu microrecitaluri de muzică folk susținute de profesorul Florin Lazăr și de elevul Gabriel Teodor Șcheaua.

vergil matei muzica

Moderator al acestui minunat eveniment a fost Claudiu Brăileanu, șef serviciu în cadrul bibliotecii. Finalul acțiunii culturale a revenit epigramiștilor și celor care au dorit să-și spună opinia cu privire la evenimentul în sine dar mai ales la cele expuse de către excepționalii vorbitori. Vergil Matei a dat autografe și dedicații tuturor celor prezenți la eveniment.

Vergil Matei autografe

 

 

Autor Virgil Andronescu 01 Octombrie 2018, 08:16 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii